قانون اول: اسم محصولات را در کامل ترین حالت ممکن بنویسید. هرگز به انتخاب اسم کوتاه بسنده نکنید، اسم محصول باید کاملا توصیف شود، به عنوان مثال پارچه لینن نخ ساده و یا تی شرت دخترانه میکی موس
دقت کنید که نام محصول نباید با نام دسته بندی یکی باشد، به عنوان مثال “پارچه لینن” نمی تواند نام یک محصول مستقل باشد زیرا این نام معرف یک دسته بندی کلی است.
قانون دوم: در صورتی که محصولات تولید شده توسط برند اصلی است، باید برند در عنوان محصول ذکر شود. همچنین اگر روی محصول شما هیچ برندی وجود ندارد، شما در عنوان محصول هم نباید از هیچ برندی استفاده کنید. در عنوان محصول باید بین تمام کلمات یک فاصله وجود داشته باشد. عنوان محصول را چندین بار مطالعه کرده تا در املای کلمات از بروز اشتباه جلوگیری شود. برند های غیر ایرانی در عنوان فارسی باید با زبان فارسی نوشته شود. در صورتی که محصول چند عددی است، حتما در انتهای عنوان کالا این مورد را ذکر کنید. به عنوان مثال بسته دو عددی سوزن خیاطی (در صورتی که دو کالا دقیقا یکسان هستند) و یا مجموعه دو عددی سوزن خیاطی (در صورتی که رنگ دو کالا با یکدیگر متفاوت است)
قانون سوم: حتما در قسمت مشخصات هر محصول با حداقل 150 کاراکتر به معرفی محصول و شرح ویژگی های ـآن بپردازید. به عنوان مثال: پارچه لینن اسلپ ساده یکی از پرفروش ترین پارچه های لینن می باشد . برای دوخت انواع مانتو، شلوار، سرهمی و غیره کاربرد دارد. عرض آن 150 سانتی متر می باشد و آبرفت ندارد.
از ذکر نام فروشگاه، شماره، آدرس و غیره در قسمت مشخصات محصول بپرهیزید.
متن مشخصات و ویژگی ها را چندین بار مطالعه کرده تا از بروز اشتباه در املا و نگارش کلمات جلوگیری شود.
اطلاعات موجود در شرح محصول نباید با مشخصات و ویژگی های آن مغایرت داشته باشد.
از جملات و عبارات تبلیغاتی استفاده نکنید. مانند: عمر مفيد زياد
بعد از ثبت ابعاد و وزن کالا از مطابقت آن با واحد اندازه گیری اطمینان حاصل نمایید.
چنانچه محصول شما چند عددی است، تعداد ثبت شده در قسمت سایر مشخصات و تعداد ثبت شده در عنوان باید با هم مطابقت داشته باشند.
قانون چهارم: دسته بندی مرتبط با محصول خود را با بررسی و با مقایسه ی نمونه های مشابه در سایت انتخاب کرده و از انتخاب گروه اشتباه بپرهیزید. دقت کنید که یک محصول مبی تواند در آن واحد در چند دسته بندی قرار بگیرد. به عنوان مثال یک پارچه هم می تواند در دسته بندی “پارچه لینن” هم “پارچه مانتویی” و هم “پارچه بهاره و تابستانه” قرار داشته باشید. همیشه کاملترین دسته بندی های مربوط را انتخاب نمایید. دقت کنید که در محصولات پارچه، “دسته بندی پیش فرض” را حتما بر مبنای “جنس پارچه” قرار دهید و نه کاربرد و یا طرح. البته همانطور که گفته شد محدودیتی در انتخاب تعداد دسته بندی ها وجود ندارد.
قانون پنجم: تصاویر آلبوم محصولتان باید با وضوح بالا و کاملا استاندارد بارگذاری کنید. در تصاویر محصول، نباید آدرس سایت و شبکه های اجتماعی ، تلفن ، گارانتی ، تاریخ تولید، قیمت و هیچ توضیح اضافه ای مشاهده شود. اگر محصولتان اقلام همراه دارد، حتما در تصاویر آلبوم تصویر اقلام همراه هم قرار گیرد. در صورتی که کالای شما چند عددی (چند تکه) است، در صورت امکان بهتر است در تصاویر مشخص باشد. (مانند: تصویر مجموعه ی 10 عددی دکمه). کالا در تصویر اصلی با تصاویر آلبوم نباید مغایرت داشته باشند. در تصاویر نباید هیچ واترمارک یا لوگویی وجود داشته باشد. اگر قصد فروش یک محصول در رنگ های مختلف را دارید، نیازی نیست چند بار محصول را درج کنید، فقط کافیست یکبار مشخصات محصول را وارد کرده و تصاویر رنگ های مختلف را در آلبوم بارگذاری کنید، سپس هنگام قیمت گذاری برای رنگهای مختلف قیمت گذاری انجام دهید.